Menu Culinair

Geniet van een Culinaire Ervaring Thuis

Wat staat er op het menu ?

Bij Cuisine Culinair geniet u van een culinaire ervaring op maat.
Het menu wordt speciaal samengesteld om aan de wensen van u en uw gasten te voldoen. Voorafgaand aan het diner informeren we naar uw wensen en doen vervolgens een op maat gemaakte menusuggestie.

Menu Culinair

amuse:

Cheese onion soes | Tartelette steak tartaar

 

voorgerecht:

Gerookte eendenborst - beukenzwammetjes - radijs - mierikswortel - crumble van shitake en amandel

 

1e tussengerecht:

Crème van aardappel en truffel - ossestaart - cantharel - crème fraîche

 

2e tussengerecht:
Kabeljauw - soja beurre blanc - risotto - gel van citroen


hoofdgerecht:
Hertenbiefstuk- risotto - jus van gepofte knoflook - rode biet - balsamico

kaas:

Kaasplankje van Hollandse en internationale kazen - kletzenbrood - chutney - walnoten


dessert:

Mousse van pure chocolade - salted caramel - hazelnoot - Liquor 43 ijs

Prijzen menu culinair

Bekijk hieronder onze tarieven.

* Kosten zijn exclusief kosten kok aan huis  ( standaard tarief 150,- ) , reiskosten ( 0,40 ct per km ), eventuele extra opties zoals bijvoorbeeld een aperitief en bij groepen vanaf 12 personen een extra collega voor de bediening.